Karal Engellilerle İftarda Buluştu

Karal Engellilerle İftarda Buluştu

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ramazan Ayının Dokuzuncu gününde Rize İşitme Engelliler Derneğinin Konuğu Olarak Oruçlarını Açtılar.

1984 Yılında kurulan ve kurulduğu tarihten bu yana hiçbir Milletvekilinin kendilerini ziyarete gelmediğinin altını çizen Rize İşitme Engelliler Derneği Fahri Başkanı Kemal Toprak “ Kuruluşumuzdan bu yana bir Milletvekilinin gelmesini bekledim ama gelmedi. Bizi burada ziyaret eden ilk milletvekilimizsiniz. Davetimizi Kırmadığınız için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İşitme engelli vatandaşlar ile beraber iftarını açan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yemek programının ardından vatandaşların problemlerini dinleyerek çözüm yollarını masaya yatırırken “Benimde engelli bir çocuğum var. Bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Şunu söylemek isterim ki bu akşam burada olmaktan son derece memnun oldum. Sizlerle birlikte iftar yapmak beni çok mutlu etti. Bu benim şimdiye kadar yaptığım en güzel iftar” dedi.


Yaklaşık iki saat süren ziyaret karşılıklı fikir alışverişleri ve çekilen toplu fotoğrafların ardından son buldu.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.