Kamyonet dereye düştü: 1 ölü

Kamyonet dereye düştü: 1 ölü

Zonguldak'ta kamyonetin dereye düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayiyi Destekleme Vakfı atölyesine bağlı çalışan Hüsnü Algül'ün (54) kullandığı 67 ED 696 plakalı kamyonet, Asma Mahallesi mevkisinde, yaklaşık 10 metre yükseklikten Üzülmez Deresi'ne devrildi.

Sürücü Algül ile araçtaki Kazım Çiftçi (17) ve amcasının oğlu Emek Çiftçi (18), devrilerek ters dönen araçta sıkıştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaralıların kurtarılması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerine haber verdi. Bu sırada bir polis memuru, yaralılarla konuşarak sakinleştirmeye çalıştı.

Halatlarla dereye inen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, kaza kırım aracı ve hidrolik kaldırıcılarla yaralılara ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından hidrolik kaldırıcılarla yükseltilen aracın ön camı söküldü. Kazım ve Emek Çiftçi camdan, sürücü Akgül ise kapıdan çıkarıldı.

Yaralılar, kaza yerinde 112 Acil Servis ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ile Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Sürücü Algül ise sağlık ekiplerinin kalp masajı yapmasına rağmen kurtarılamadı. Algül'ün cesedi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.