İşte Başbakan Erdoğan`ın Rize Programı

İşte Başbakan Erdoğan`ın Rize Programı

Rize`de ilklere imza atacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Rize programı netleşti. İşte Başbakan Erdoğan`ın Rize programı:

Ak Parti Rize İl 4. Olağan Kongresi, Toplu Açılış Töreni ve Ovit Tüneli`nin temel atma törenine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Rize programı netleşti.  Rize Yeni Şehir Stadyumu`nda yapılacak kongre ile Rize`de ilke imza atacak Erdoğan ayrıca Türkiye`de ilk kez Başbakanlığı döneminde temel atma törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, yoğun programı dolayısıyla Çaykur Rizespor`un şampiyonluk karşılaşmasına gelemeyecek ve Trabzon`dan Ankara`ya dönecek.

Yarın (Cuma günü) 16.30`da Trabzon`dan Rize`ye hareket edecek olan Başbakan Erdoğan geceyi Güneysu`daki evinde geçirecek. Erdoğan, Cumartesi günü ise saat: 11.00`de başlayacak olan Ak Parti Rize İl Kongresine katıldıktan sonra 14.30`da Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu`nu makamında ziyaret edecek. 15.30`da ise Valilik Binası önündeki toplu açılış törenine katılacak.

Pazar günü İkizdere ilçesi Sivrikaya Köyü`nde saat:11.00`de İkizdere-İspir Yolu Ovit Tüneli ve Bağlantı Yolları Temel Atma Töreni`ne katılacak Başbakan Erdoğan törenin ardından 14.00`te Trabzon Avni Aker Stadyumu`ndaki Ak Parti Gençlik Şöleni`ne katılacak. Gençlik Şöleni`nden sonra Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık`ı makamında ziyaret edecek Erdoğan, 17.00 sıralarında ise Trabzon`dan Ankara`ya dönecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.