İSTANBUL'DA ATATÜRK HAVALİMANI ETKİNLİK ALANINDA DÜZENLENEN 13. RİZE TANITIM GÜNLERİ BÜYÜK COŞKUYLA DEVAM EDİYOR. İSTANBUL'DA YAŞAYAN RİZELİLER MEMLEKET HASRETİ GİDERİYOR.RİZE TANITIM GÜNLERİ 3 ARALIK’TA SON BULACAK

13. Rize Tanıtım Günleri Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor. İstanbul'da Yaşayan Rizeliler Memleket Hasreti Gideriyor.

Kurulan Stantlarda Rize’nin Zengin Kültürü, Doğal Güzellikleri Ve Lezzetleri Yer Alıyor. Katılımcılar Akşam Da Karadeniz’in Sevilen Sanatçılarının Konserleri İle Unutulmaz Saatler Yaşıyor. Zeki Uçkan Ve Resul Dindar En Sevilen Şarkılarını Katılımcılar İçin Söyledi. İstanbul Gece Boyunca Horon Sesiyle İnledi.

Rize Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Atatürk havalimanı alanında organize edilen 13. Rize tanıtım günleri tüm coşkusuyla devam ediyor.
Rize’nin tarihi, gelenek ve görenekleri, yemekleri, çayı ve daha birçok kültürünün tanıtıldığı etkinliğe katılım da bir hayli fazla. Karadeniz’in sevilen sanatçıları sahneleri ile İstanbul’da Karadeniz rüzgarı estirdi.Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV’den canlı olarak yayınlanan tanıtım günlerinde sahne alan Zeki Uçkan şarkıları ile katılımcıları coşturdu.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Resul Dindar ise en sevilen şarkılarını gurbette ki Rizeliler için söyledi. 

Etkinliğe katılanlar gece boyunca bol bol horon oynadı.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.