İsmail Kahraman, Sektör Temsilcileri İle Bir Arada

İsmail Kahraman, Sektör Temsilcileri İle Bir Arada

Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve AK Parti 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı Rizeli İsmail Kahraman, sektör temsilcilerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Türkiye’nin gelişiminde ihracatın önemine değinen Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı İsmail Kahraman, Türkiye’nin 100. Yılında ki hedefi olan 500 milyar dolarlık ihracata ulaşmasından Dünyanın bu büyümeden korktuğunu ifade etti. Kahraman:”1999’da MHP %18 Rey aldı ve 129 milletvekili aldı. Ecevit’ten sonraki en yüksek partiydi Ecevit 136 vekil almıştı. Biz Fazilet 111 almıştık ve Mesut bey 86 , DYP 85. O dönemde biz DSP ile yapmayacağız taban beraberliğimiz yok bakış acımız farklı, dünyayı algılayışımız farklı. Dolayısıyla biz 3 parti kurarız İçimizdeki en fazla sandalye sayısı MHP’de. 129 milletvekili var 111 ve 85 daha güzel bir hükümet kurulurdu. Seçimin 2.günü Devlet bey Tansu Hanımla Recai bey biraz dinlensin diye o kötü hükümeti kurdular. Onun üzerine ne oldu yüz 18 olan MHP diğer seçimde 8.4’e indi.dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İktidarı döneminde yapılanları anlattı ve 1 Kasım seçimlerini işaret etti.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Miles Makine Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çavrar’a iş hayatında başarılar diledi.

 Sancaktepe nüfusunda ciddi artış yaşandığına dikkat çeken Atılgan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgan ise, Sancaktepe’nin gelecekte İstanbul’un yıldızı olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.