İşin uzmanları rte üniversitesinde

İşin uzmanları rte üniversitesinde

İşin uzmanları rte üniversitesinde

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Kulübü tarafından  “İşin Uzmanları Kampüste!” konulu panel düzenlendi.

             Alanında uzman kişiler, gençlere kariyer basamaklarını nasıl tırmanabilecekleri ve iş dünyasının kendilerinden beklentilerini anlattı.

Panelde ilk olarak, Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Koç Holding  Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik eski CEO’su aynı zamanda Galatasaray Genel Sekreteri Aka Gündüz ÖZDEMİR , “Satış Temsilciliğinden CEO’luğa uzanan Yol” başlıklı konuşmasında, engin tecrübelerini ve önerilerini öğrencilerle paylaştı.

3 İKİ 1 Outdoor Traınıng kurucusu ve eğitmen Fatih ÖZMEN, “Uygulamalı Takım Çalışması” başlığı altındaki eğitimi ile öğrencilere keyifli anlar yaşattı.  ÖZMEN, gençlerin potansiyellerinin farkına varmaları için birebir uygulama yaptı.

“Hayret Etme, Gayret Et!” konulu kariyer planlama seminerinde Manivela Akademi Kurucusu  Emre URFALI, iş dünyasının hızla değişen ekonomik, sosyal, kültürel, etik ve yasal koşullarında gerçek hayat problemleri ile uyumlu çağdaş kariyer planlama yöntemlerini tanıttı. Başarının ancak disiplinli çalışmayla elde edilebileceğini söyleyen URFALI, geleceğin yöneticileri ve liderleri olmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulunarak  “ Var olan enerjinizi harekete geçirmek sizin elinizde.” dedi.

Yoğun katılımın olduğu panel, öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.