İkizdere Halkı İmza Kampanyası Başlattı

İkizdere Halkı İmza Kampanyası Başlattı

Hakimler savcılar yüksek kurulunun almış olduğu son karar doğrultusunda bazı ilçe adliyelerinin kapatılması gündeme gelmiş bu kapsamında fındıklı,Çamlıhemşin,İyidere ve İkizdere adliyelerinin kapatılması onaylanmıştı.

Kararın açıklanmasından sonra İkizdere ilçesinde imza kampanyası başlatan ilçe halkı adliyenin kapatılıp Kalkandere adliyesine taşınmasına tepki göstererek alınan bu kararın ilçeye zarar vereceğini söylediler.
İmza kampanyası esnasında mikrofonlarımıza süreçle ilgili açıklama yapan ilçe belediye başkanı Hasan Kösoğlu konu gündeme gelince bakanımıza ve milletvekillerimize taleplerimizi anlattık eğer bir kapanma olacaksa aynı yol üzerinde olmadığımız için Kalkandere yerine Rize’ye bağlanalım talebinde bulunduk dedi.
Başkan Kösoğlu ayrıca bazı ilçe adliyelerinin kapanmasının durdurulması konusunu ise halka anlatma güçlük çektiklerini ifade ederek konunun bir kez daha ele alınması gerektiğini söyledi.
Güneyce belde belediye başkanı Kemal Köse’de ilçe adliyesinin kapanmasının yöre halkına ciddi zararlar vereceğini kaydederek alınan kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.