İhlas camiasından vali çakır’a nezaket ziyareti

İhlas camiasından vali çakır’a nezaket ziyareti

Rize valisi nurullah çakır: “rize’de görev yapmak şanstır”

Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize’de görev yapmanın şans olduğunu belirterek, Rize ve Rizeliyi anlayabilmek için her zaman Rizeliler ile iç içe olacağını söyledi.
Rize’de İhlas Camiası son valiler kararnamesi ile Rize Valiliği görevine atanan Rize Valisi Nurullah Çakır’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Türkiye Gazetesi Rize Temsilcisi Metin Güneş, İhlas Haber Ajansı Rize Temsilcili Göktürk Fırat, Türkiye Gazetesi’nin Rize’de uzun yıllar temsilciliği yapan Yeşilay Derneği Rize Şubesi Başkanı Bayram Ali Kavalcı ve Türkiye Gazetesi Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Erhan Eralkan katıldılar.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çakır, “İhlas Yayın Grubu, Ülkemizin sevilen ve beğenilen önemli gazeteleri den olan Türkiye gazetesi ve artık bir dünya ajansı olan İhlas haber ajansının Rize’miz ve ilçelerinde geniş ve tecrübeli kadrosuyla vermiş olduğu hizmetleri sizlerden dinlemek ve öğrenmekten sevinç duydum. Türkiye Gazetesi grubu olarak daha önce Valilik yapmış olduğum illerde ki gibi buradaki çalışmalarımızda yayın ve habercilikte hep yapıcı ve kalıcı ilişkiler içerisinde bundan böyle Rize’mize hizmette beraber çalışacağız. Rize’nin önemli değerleri vardır. Bu değerler bugün ülkemizin dünyadaki gücü, refahı ve gelişmesi noktasında var güçleriyle çalışmaktadırlar. O nedenle Sayın Başbakanımızın memleketinde hizmet vermek benim için onurdur. Rize’de görev yapmak bir şanstır. Gerek başbakanımız, gerek bakanımız, vekillerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, ülkemizin her tarafına yayılmış olan önemli iş ve yatırım adamlarımız, Rize’de görev yapan yazılı ve görsel basınımızın temsilcileri, köklü geçmişi olan kurum ve kuruluşlarımızın yanında bölgenin çalışkan ve müteşebbis insanlarıyla yeni oluşumlar içerisinde hep birlikte 2023 hedeflerini yakalama noktasında iş ve gönül birliği yaparak çalışacağız. Sayın Başbakanımızın ismiyle bütünleşen Üniversitemiz, eğitim ve sağlık kuruluşlarımız, Türkiye’nin çeşitlilik yönünden en bakir turizm şehri olarak sürekli çalışan, gelişen, araştıran, projelendiren bir ruhla sosyal devlet anlayışı çerçevesinde hep ileriye bakarak çalışacağız. Sayın Başbakanımız en büyük referansımız ve şansımızdır.“dedi.
Bir önceki Türkiye Gazetesi Rize Temsilcisi, Yeşilay Derneği Rize Şubesi Başkanı Bayram Ali Kavalcı ziyaret sonrası Vali Çakır’ın yakasına Yeşilay Rozeti taktı. Çakır kendisinin de bir Yeşilay gönüllüsü olduğunu belirtti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.