İbrahim Toru, Mezarı Başında Anıldı

İbrahim Toru, Mezarı Başında Anıldı

25 Eylül'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, mezarı başında anıldı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ile Mercan TV’den İskender Korkut ve Malatya Megahaber sahibi İskender Yılmaz meslektaşları merhum İbrahim Toru’yu mezarı başında andılar.


Toru'nun mezarı başında bir açıklama yapan  Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, 6'cısı düzenlenecek olan Anadolu Medya Ödülleri Programını İbrahim Toru anısına düzenleyeceklerini aktardı. Burhan, Toru'nun mezarı başında gördüğü ve Urfalı biri tarafından yazılan mektupta şu ifadelerin yer aldığını dile getirdi:


“Ölümüne hala inanamıyoruz. Sen benim babamın biyolojik kardeşi değilsin ama bizi öz amcamın ölümünden daha çok kahrettin. Hadi kalk seni bekler kimsesiz çocuklar, seni bekler fakir aileler, seni çok seviyor Urfa. Asla unutmayacağız unutturmayacağız sağ olduğum sürece hep ziyaretine geleceğim” 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.