Hentbol Federasyonu’ndan Çaykur’a Plaket

Hentbol Federasyonu’ndan Çaykur’a Plaket

Türkiye Hentbol Federasyonu Hentbola katkıları nedeniyle Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na plaket verdi.

Gerek sponsorluk gerekse diğer alanlarda sağladığı katkılar nedeniyle Çaykur’un kendilerine büyük katkı sağladığını kaydeden Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu Başkan Bilal Eyüboğlu ve tüm federasyon adına Çaykura teşekkür ettiklerini belirtip genel müdür Sütlüoğlu’na plaket takdim etti.
Ziyaret esnasında bir süre sohbet eden Kadıoğlu ve Sütlüoğlu’na ÇayTv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır da eşlik etti.
Hentbol Federasyonunun yaptığı çalışmaları takip ettiğini belirten Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu sponsor oldukları Ardeşenspor’un başarılı olmasından ötürü ayrı bir mutluluk duyduklarını kaydetti.
Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu Çaykur’un verdiği desteği çok önemsediklerini ifade etti.
Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu daha sonra 2 Mart Kapalı Spor Salonunda devam eden Türkiye Hentbol Federasyonu Karadeniz Bölge Karması müsabakalarını izledi.
9 takımın katıldığı şampiyonada illerin karmaları mücadele ediyor. Organizasyon hakkında bilgi veren Kadıoğlu alt yapının desteklenmesi için bu tip çalışmaları çok önemsediklerini ifade etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.