Havaalanı Projesi için Pazar'da afişli kamuoyu!

Havaalanı Projesi için Pazar'da afişli kamuoyu!

Rize Artvin arasında havaalanı yapılması için başlatılan çalışmalar heyecana neden oldu. Pazar'da yeni havaalanının afişleri bile basıldı!

Rize ve Artvin arasında bir havaalanı yapılması için başlatılan çalışmalara bölge basını da çeşitli çalışmalarla destek veriyor.

Gazeteci Abdullah uzun, Pazar Belediyesi’ndeki çalışma ofisine yaptırdığı ‘Pazar Hamidiye Havaalanı’ fotoğrafı ile kamuoyunun dikkatini konuya yoğunlaştırıyor.

Bu konuda yazdığı köşe yazıları ve çalışmaların ardından gelinen noktayı değerlendiren Uzun, “Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın açıklamalarıyla başlayan ‘Hamidiye Havaalanı’ projesi Rize ili ve ilçelerinde sevinçle karşılandı. Özellikle Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Hemşin, Çamlıhemşin v e Arhavi ilçelerinde halkın olumlu yaklaşımı bölgede sıcaklığını koruyor. Ak Parti Rize İl Başkanlığı kongresine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı ve beraberindeki bakanlarla bölge milletvekillerimizin ortaklaşa yaptığı basın toplantısında da konuşulan Havaalanı Projesi Rize’de gündemin ana konusu oldu. Köşe yazılarının ardından Pazar Belediye Meclisinin almış olduğu kararla yapılan kamuoyu araştırması yer tespitleri sonuçları da gösteriyor ki bölge halkı Havaalanı Projesi’ne sahip çıkıyor. Havaalanı projesi için siyasiler bürokratlar bölgemizdeki yazar ve çizerler konuya sahip çıktılar. Biz de geldi diyerek heyecana kapıldık. Daha önce kaçan yatırımları görünce bu kez işi daha sıkı tutmaya karar v erdik. Her platformda konuyu canlı tutuyoruz. Aynı hassasiyeti diğer komşu ilçelerin de göstermesini arzu ediyoruz. Ben de konuyu gündemde tutmak için çalıştığım kurumda tasarım yaptırarak Hamidiye Havaalanı Projesi’ni devamlı gündemde tutmak amacıyla bu yöntemi seçtim. Çok da olumlu oluyor. Ziyarete gelenler dışarı çıktığında vatandaşlara birebir ulaşıp fikir teatisinde bulunuyorlar. Umarım ilgililer böyle önemli bir yatırımı fazla uzatmadan gerçekleştirmeye çalışırlar.” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.