Güneysu Van İçin Tek Yürek Oldu

Güneysu Van İçin Tek Yürek Oldu

Van'dan gelen 12 ailenin bir nebze olsun acılarını dindirmek, Güneysu ile kaynaşmalarını ve ilçeyi daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla Güneysu İlçe Kaymakamlığı Hamsi Şöleni organize ett

Organize edilen şölende bir konuşma yapan Güneysu İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek, “Çok kıymetli Vanlı kardeşlerimiz öncelikle ilçemize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Van’daki deprem ülke olarak hepimizi derinden üzmüştür. Acınızı sizlerle paylaşıyoruz. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve ülkemiz olarak hepimize sabırlar diliyoruz.

Burada kalacağınız zaman zarfında sizlere Rize’nin misafirperverliğini ilçem, en güzel şekilde kuşkusuz gösterecektir. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan şeref duyduk. Kendinizi evinizdeki gibi rahat hissedebilirsiniz. Bizler sizleri ailemizden bir birey olarak görüyoruz, sizlerin de bizleri aynı şekilde ailenizden biri olarak gönül rahatlığı görmenizi isteriz. Amacımız sizleri en güzel şekilde rahat ettirmektir. Çocuklarınızın bizlerin de birer evladı olduğunu ve eğitimlerini her türlü donanımı olan, modern okullarımızda en güzel şekilde alacaklarını unutmayın.” şeklinde konuştu.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’de tarihimizin birlik ve beraberlikte dünyaya ders veren örneklerle dolu olduğunu belirtti. Yaşanan bu deprem sonrası bu birlik ve beraberliğin çok güzel bir örneğinin sergilendiğini, acılarımızın büyük olduğunu ama takdiri ilahinin önüne geçilemeyeceğini ifade eden Minder; “Meydana gelen depremde hayatını kaybeden Vanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. Bu gün burada bir araya gelmemize vesile olan ilçe kaymakamımız Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum”dedi.

Van’dan gelen depremzede misafirler adına bir konuşma yapan Seyfettin Yıldız da, öncelikle başbakanın ilçesinde olmaktan son derece gurur duyduklarını ifade ederek;“Başbakanımızdan Allah razı olsun. Bize sunulan bu güzel imkânlardan dolayı ve bu gün bizleri bu güzel ilçenin insanları ile bir araya getiren ilçe kaymakamımıza ve bizlere yabancılık çektirmeyen sıcakkanlı Güneysululara da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.