Gündoğdu yağmura hazır

Gündoğdu yağmura hazır

Gündoğdu Merkez Dağınıksu Mahallesi Yalı Mevkiinde, 2010 yılında Gündoğdu`da yaşanan sel afeti sonrası yapılan alt yapı çalışmalarına ilişkin ek yağmur suyu kanal düzenlemesi yapıldı.

Gündoğdu Belediyesi Kötü Hava Şartlarına Karşı Temkinli

 Gündoğdu Merkez Dağınıksu Mahallesi Yalı Mevkiinde, 2010 yılında Gündoğdu’da yaşanan sel afeti sonrası yapılan alt yapı çalışmalarına ilişkin ek yağmur suyu kanal düzenlemesi yapıldı.

 Gerçekleştirilen bu alt yapı çalışmasıyla beraber yol kenarlarından kontrolsüz akar bulan yağmur suları bertaraf edilmiş oldu; alt ve üst zemin sanat yapılarının tamamlanması, bölgeyi ağır hava şartlarına karşı da güçlendirdi.

 Alt ve Üst zemin çalışmalarını titizlikle sürdüren Gündoğdu Belediyesi, ayrıca yine Dağınıksu Mahallesi Yalı Mevkii Veliköy-Mahalle bağlantı yolunun betonlanmasını da sağladı.

 Gündoğdu Belediyesi Yol Betonlama Çalışmalarına Devam Ediyor

 
Taşlıdere Mahallesi Felenksu Deresi yanındaki Mahalle ana yolu betonlanarak güzelleşti. Mahalle sakinlerinin sıkça kullandığı yol dere ıslah çalışmaları esnasında deforme olmuş ve yolun yapısı bozulmuş idi. Belediye ekipleri tarafından betonlama çalışması tamamlanan yol daha sağlam ve kullanışlı bir hale getirilerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.

 Gündoğdu Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi İhtiyaç Sahiplerinin İkinci Evi

 Gündoğdu Belediyesi’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren SOHİM gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, onlara yardım elini uzatıyor.

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin çeşitli Fakültelerinde yüksek öğrenim gören Gürcistan asıllı bayan öğrenciler, Gündoğdu Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi’i ziyaret ederek, ihtiyaçları olan malzemeleri temin ettiler.

 Şehrimizde ailelerinden uzakta öğrenim gören öğrenciler, Rize’de ihtiyaç sahibi kişilerin gelip malzeme temin edebileceği böyle bir merkezin olmasından çok memnun olduklarını belirttiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.