Gizli toplantıda görüntülendiler

Gizli toplantıda görüntülendiler

Cemaate yakın gazeteciler ile 17 Aralık darbe girişiminden sona AK Parti'den istifa eden milletvekilleri İstanbul'da toplantı yaperken görüntülendiler. Yarın yapılacak HSYK seçimleri öncesinde Kuruceşme sahilde demirleyen teknede yapılan toplantının görüntülendiğini gören bir şahsın, "Özel toplantı, haber değeri taşımıyor, nereden haber aldınız, merkezde mi" diye sorması dikkat çekti.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, Gazeteciler Mehmet Baransu, Asım Yıldırım ve Nevval Sevindi ile kimliği belirlenemeyen çok sayıda isim, Ortaköy Kuruçeşme sahilinde demirli 'Semiramis 1' isimli teknede toplantı halinde görüntülendi.

İdris Bal'dan brifing

Gizli toplantının HSYK seçimlerine bir gün kala yapılması ise dikkat çekti. Eski AK Parti'li vekil İdris Bal'ın toplantıdakilere hararetli bir şekilde hitap ettiği, teknenin diğer kısmında ise bazı kişilerin telefon görüşmesi yaptığı görüldü.

"Toplantı gizli çekmeyin"

Öte yandan, teknedeki toplantı sürerken kıyıda bekleyen bir görevli, çekim yapan kameramanını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Toplantının 'gizli' olduğunu söyleyen görevli, görüntü alınmamasını istedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.