Evlenecekti ama...

Evlenecekti ama...

Büyük bir mutlulukla evlendirme dairesine gitti ama hayatının şokunu yaşadı.. Çünkü kayıtlarda hiç tanımadığı biriyle evli görünüyordu. Üstelik hepsi bu kadar da değil.. 'Sahte kimlik' kabusundan dram içinde dram çıktı.

Burak Aydın'ın başına gelenler filmleri aratmadı. İki yıldır birlikte olduğu nişanlısıyla evlenmek istedi ama hayatının şokunu yaşadı.

Çünkü evlilik dairesine gün almak için gittiğinde memur ona evli olduğunu söyledi.

Aydın, yaşadığı şoku atlattıktan sonra işin peşine düştü. Kağıt üzerinde evli olduğu kişiyi buldu. Manisa'da yaşayan 31 yaşındaki bir kuaförle evli görünüyordu. Mahkeme süreci başladı. İşin aslı da ortaya çıktı. Kimliği kullanılmıştı..

Burak Aydın'ın kimliğini sahtecilik yaparak kullanan kişi aslında evli ve 8 çocukluydu ama evlilik dışı bir ilişkisi vardı... Karşı taraf da nikah isteyince bu yola başvurdu.



Hiç tanımadığı Burak Aydın'ın nüfus cüzdanının üzerinde oynama yaptı ve o sahte kimlikle sevgilisine nikah kıydı... Dahası olan bitenden kadının da haberi yoktu.

Manisa'da yaşayan kadın da mahkemeye gitti. Kendisiyle sahte kimlikle evlenen kişi hakkında cinsel istismar ve sahtecilikten suç duyurusunda bulundu.

Her şeyden habersiz evlilik hazırlıkları yapan Burak Aydın ise başına gelenlerin şaşkınlığını yaşıyor üstelik balayı masrafları işin cabası.. Uçak biletleri ve tatil için yaptırdığı otel rezervasyonu yandı.

Yaklaşık iki ay süren mahkeme sürecinin ardından Burak Aydın ve ailesi için kabus dolu günler sona erdi..

Ama yanı şekilde mağdur olan yüzlerce kişi var... Bu yüzden uzmanlar kimlik bilgilerinin paylaşılmaması konusunda uyarıyor..

Aydın, her şey yolunda giderse kasım ayında nikah masasına oturacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.