Erdoğan'ın ayakta alkışlanan konuşması

Erdoğan'ın ayakta alkışlanan konuşması

Erdoğan Beştepe'de bir araya geldiği muhtarlara hitap etti. Cumhurbaşkanı'nın buradaki konuşmasını muhtarlar ayakta alkışladı..

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Milletimizle birlikte, onların ilk kademe temsilcileri olan muhtarlarla birlikte çıktığımız bu yolda hedeflere ulaşana kadar devam edeceğiz..

Öncelikle bu seçimde oyunu kullanan vatandaşlara teşekkür ediyorum. Seçime katılımın yüksek olması, milletin iradesine sahip çıkmasının bir göstergesidir, sonuçların hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

MUHALEFET 7 HAZİRAN'I İYİ OKUYAMADI

Seçimi kaybedenlerin, 7 Haziran'ı doğru okuyamadıklarını gördüm. Hayata geçirilmesi mümkün olmayan siyaset mühendisliği projeleri partilere dayatılmaya çalışıldı. 12 yıllık başbakanlığım döneminde, büyük emeklerle tesis ettiğimiz huzur ve güven ortamının tehlikeye düştüğüne şahit olduk.

HDP TÜRKİYE'Yİ KAN VE GÖZYAŞI ÜLKESİNE ÇEVİRMEYE ÇALIŞTI

PKK ve sırtını ona dayadığını açıkça söyleyen bir parti, Türkiye'yi kaosun, kanın ve gözyaşının hakim olduğu günlere döndürmek için var gücüyle hareket etti. Siz, sokakların yaşanılmaz hale getirilmesini nasıl değerlendirirsiniz.

Erdoğan: Bize bu vatanı dar etmeye çalışanlara biz bu vatanı dar ederiz

 

BELEDİYELER ÜZERİNDEN PKK'YA PARA AKTARDILAR

Belediye ya içme suyu kanalı açar, ya atık su kanalı açar. Ama bunlar, tam aksine oralara güvenlik güçleri giremesin diye kanallar açtılar, bunu da belediyelerin iş makineleriyle yaptılar. Sonra da kapatmayı kendi yanlaşlarına iş verip, parayı da oralar vasıtasıyla terör örgütüne aktardılar.

MİLLET 1 KASIM'DA 'KOALİSYON İSTEMİYORUM' DEDİ

Milletimiz 1 Kasım'da 'Ben koalisyon istemiyorum, güçlü bir iktidar istiyorum' dedi. 1 Kasım sonuçları gösterdi ki millet Türkiye'yi istikrarsızlaştıracak hiçbir girişime izin vermeyecektir.

BİZ KUCAKLAMAYI ÇOK İYİ BİLİRİZ

Biz kucaklamayı çok iyi biliriz ancak karşıdaki kişilerin de bizi kucaklaması gerekiyor. Yeter ki karşımızdakiler de kucaklamayı bilsin.

BU VATANI ONLARA DAR EDERİZ

Bizim bu vatandan başka vatanımız olmadığına göre, bize bu vatanı dar etmeye çalışanlara, kusura bakmasınlar, biz bu vatanı dar ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.