Erdoğan Tunus'ta konuştu - izle

Erdoğan Tunus'ta konuştu - izle

Erdoğan, Tunus Başbakanı ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tunus Başbakanı ile basın toplantısında soruları cevapladı.

GEZİ PARKI AÇIKLAMASI

Erdoğan'a basın toplantısında Taksim Gezi Parkı ve eylemler de soruldu.

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları;

 

Erdoğan Eylemcilerin talep listesine vize vermedi - izle

ÇEVRE DUYARLILIĞI OLANLAR AYRI BİR YERDE

Daha öncede ifade ettim bu olaylara karışmış olan çevre duyarlılığı olan vatandaşları bunun dışında tutuyorum. Bildiğiniz gibi ABD büyükelçiliği'ne saldıranlar oldu. Bunlar onlardandır. Masum insanların ve kamu mallarının zarar görmesine neden oluyorlar. Otobüs ve caddelere zarar veriyorlar.

Olaylarda gözaltına alınan yabancılardan 6'sı savcılıkta, biri de gözaltında.

AKM GÜÇLÜ BİR MERKEZ OLACAK

Biz en çok ağaç dikmiş hükümetiz. Taksim projemiz tarihi kültürü bir arada toplayan bir projedir. İstanbul'da çok güzel bir ortam oluşturacaktır bu proje. Tarihi ve kültürel bilinci birleştirecek bir proje bu. Orada AKM'nin yer aldığı yerde büyük bir opera yapacağız, o da güçlü bir merkez olacak ve daha güzel bir hale getirmek için vatandaşlarımızın hep bebareber orada nezih bir ortamda gezme ve eğlenme fırsatı bulacaktır.

AK Parti çok büyük icraatlar yaptı. Hem Türkiye'de hem de İstanbul'da. Bu tür eylemler AK Parti'nin icraatlarına engel çıkarmak için yapılıyor.

NE ALDANDIK NE DE ALDATTIK

Biz ne aldanan olacağız ne de aldatan olacağız. Bu gençleri orada bir yarışa sokmanın mantığı yoktur. Böyle bir mantıkla devlet yönetilemez. Topçu Kışlası orada var mı yok mu? Olmayan bir şey yapmıyoruz biz. Taksim'i biz aynı şekilde çevre duyarlılığı içerisinde düzenleyeceğiz. Kaldırım taşlarını sökerek kamu malına zarar vermektedirler. Halkın kullandığı durakların zarara uğratılmasının sorgulanması gerekiyor.

AŞIRI GAZ İLE İLGİLİ ÜZÜNTÜMÜZÜ DİLE GETİRDİK

Yardımcım gerekli açıklamaları yaptı. Sizler bizleri takip edemiyorsunuz tabii. Aşırı kullanılmış gazla alakalı ise, onunla ilgili üzüntümüzü dile getirdik. Bunları teyid etmemiz gerekiyor.

YAKAMAZSIN! YIKAMAZSIN!

Hiç kimse istediğim yerde miting yapar, yakar yıkarım derseniz buna müsade edemeyiz. Biz AK Parti olarak kapatılma noktasına bile gelmiştik ancak hiçbir zaman halkımızı sokaklara dökmedik. Biz mücadelemizi demokratik olarak verdik.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.