Erdoğan gövde gösterisine hazırlanıyor!

Erdoğan gövde gösterisine hazırlanıyor!

Toplu açılışlarla büyük bir gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Başbakan Erdoğan'ın pazar günkü programına İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejat da katılacak.

16 Aralık Pazar günü Konya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan ve 737 milyon TL'ye mâl olan 38 tesis ve yatırımın toplu açılış törenine katılacak.

Konya Ovası'nı suyla buluşturacak olan Bağbaşı Barajı ve Mavi Tünel başta olmak üzere 38 yatırımın resmi açılışı, Pazar günü Mevlana Meydanı'nda saat 13:00'da gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan, açılış töreninin yanı sıra birçok önemli toplantıya da katılacak.

Erdoğan, 16 Aralık Pazar akşamı İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinnecad, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile daha birçok bakanın katılacağı ve Konya Dedeman Otel'de AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen toplantıda, Türkiye ve dünyaya önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya programının ikinci günü olan 17 Aralık'ta Konya'da faaliyet gösteren STK temsilcileriyle Dedeman Otel'de kahvaltıda bir araya gelecek. Bu programın yanı sıra devlet protokolü ile yine Dedeman Otel'de öğle yemeğine katılacak olan Başbakan Erdoğan ve protokol üyeleri, Anemon Otel'de Başbakan Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejat onuruna verilen akşam yemeği programına katılacak, daha sonra da Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Şeb - i Arus programına katılacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.