Erbaş,'Rize’den Büyük Bir Katılım Bekliyoruz'

Erbaş,'Rize’den Büyük Bir Katılım Bekliyoruz'

Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı (RİMFED)Mustafa Erbaş Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Rize’den Büyük Bir Katılımın Olacağını İfade Etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalarda bulunan RİMFED başkanı Mustafa Erbaş, cumhurbaşkanlığı seçimine Rize ve Türkiye’de büyük bir katılımın olmasını beklediklerini belirterek,” 10 ağustosta yapılacak seçimler cumhurbaşkanını ülkemizde ilk defa halk tarafında seçilecek olmasından dolayı büyük önem arz etmektedir. Dolayısıyla bu seçime Rize’miz ve ülkemizde çok büyük bir katılımın olmasını beklemekteyiz.  Seçmen bilgi forum kağıtlarımız muhtarlarımıza geçen cumadan itibaren gelmiş olup, şuan dağıtımına devam edilmektedir. Seçmenlerimizin bir an önce bilgi kâğıtlarını muhtarlarımızdan alarak, seçim günü sandıklarını daha rahat bulmalarını temenni ediyoruz. İlk defa Halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanı seçimine Rize’mizde ve Türkiye’de yüksek bir katılım bekliyoruz. Bu seçim Türkiye’ için çok önemli ama Rize için bir başka önemli hale gelmiş durumdadır. İlk defa bir cumhurbaşkanı Rizeli olacak ve ilk defa Rizeli halkımız cumhurbaşkanı seçecek. Bundan dolayı Rize’de büyük bir katılımın olmasını bekliyoruz.”dedi.

Vatandaşları rahat oy kullanabilme adına seçmen forum kâğıtlarını almaya davet eden Erbaş, ”Seçmen forum kâğıtlarımız vatandaşların eline geçmesi için çalışmaktayız. Gelip alanlara buradan vermekteyiz,  alamayanlarında evlerine getirmekteyiz.  Bilgi forum kağıtları oy kullanama sırasında vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacaktır. Yerlerini ve sandıklarını bulmakta büyük yardımcı olacak bu  bilgi  forum kağıtlarını mutlaka almalarını  muhtarlar olarak beklemekteyiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminin halkımıza Rize’mize ve ülkemize hayırlara vesile getirmesinin diliyorum.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.