Dünyaca ünlü hafızlarlardan Kur'an ziyafeti

Dünyaca ünlü hafızlarlardan Kur'an ziyafeti

Rize Belediyesi 2012 Ramazan Etkinlikleri, Ramazan`ın manevi havasının yüreklere işleyeceği en önemli programlardan olan Kur`an-ı Kerim tilavetleri ile sona erdi.

  Dünyaca ünlü hafızlar,  Maide-i Kur`an programları kapsamında Mısır`dan Hafız Muhammedi BUHAYRİ, Türkiye`den  Ankara Hacı Bayram Veli Camii İmam hatip’i Abdülkadir ŞEHİTOĞLU, Rize Yusuf Karali Eğitim Merkezi Kuran-ı Kerim Hocası Halim GARİP,  2012 Rize Belediyesi Ramazan programında bir araya geldi.

  Kur`an-ı Kerim`in eşsiz güzelliğinden örnekler paylaşan hafızlar bu kutsal ayda, Rize `den Kur`an-ı Kerim sedaları yükselttiler.
Programda Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan,Organizasyonu gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya teşekkür etti. Emeği geçen herkesi kutladı.


 Müftü Doğan, “Kur’an-ı Kerim, müminin rabbiyle rabıtası olan, geldiği toplumu dönüştüren ve tarihi değiştiren, okunması ile ibadet edilen dinlenmesi imanı artıran ve gönülleri huzura erdiren bir kitaptır.” dedi. İl müftüsü Doğan, Kur’an ziyafeti gecesini yaptığı dua ile bitirdi.
Programda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve eşi Reyhane Bakırcı, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan,Rize Belediyesi Meclis üyeleri,Başkan yardımcıları Mustafa Altay,Osman Karavin ve Daire Müdürleri de hazır bulundu.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.