Diyanet BİR - SEN Genel Başkanı Hasan Türüt : Cübbelinin Yapmış Olduğu Açıklamalar Kabul Edilemez

Diyanet BİR - SEN Genel Başkanı Hasan Türüt : Cübbelinin Yapmış Olduğu Açıklamalar Kabul Edilemez

Cüppeli Ahmet Hoca Dün Katıldığı Programda Yaptığı açıklamada ; "Milletimize Sesleniyorum. İki Tercih Arasında Kalırsanız (Okul mu, İmam Hatip mi) Çocuklarını Okula Göndersinler. Çünkü İmam Hatip ve İlahiyatta Deist ve Ateist Yetişiyor!" Dedi.

Diyanet BİR - SEN Genel Başkanı Hasan Türüt yaptığı açıklamada ; Ülkemizde Dini ve İslami konulara herkes yapmış olduğu açıklamalara dikkat etmelidir. İmam Hatiplerimizin tamamını genelleyerek yapılan bu açıklamayı doğru bulmuyor ve üzüntümüzü ifade ediyoruz. İmam hatiplerimiz bu nesillerin önde gelen kişileridir, gençliğinden başlayıp yıllarca bu vatan bayrağı altında yaptıkları hizmet ile ümmete en doğru bilgiyi en doğru şekilde aktarmakla görevli olan kardeşlerimize; Allah'ımızın emir buyurduğu İslam Dinini yaşatmıyor, inanmıyor ve aktarmıyormuş gibi demek Sizlerin Ne haddine ! 
Kıymetli kardeşlerim ; Diyanetimizin 'de İmam hatiplerimizin 'de Allahtan başka kimseye ihtiyaçları yoktur. Din Allah'ımızın Dini Koruyucusu 'da Allah (C.C)'dür. Sosyal medyada, farklı platformlarda, TV ekranlarında vs. gibi mecralarda tüm camia personellerini genelleyecek bir karalama yapmak öncelikli olarak kendi dinimizin gereği hoş karşılanmamaktadır.
Şunu kimse unutmasın ki biz böyle konuşanları çok gördük, içimizden bizleri vurmaya çalışanlarda oldu. Bizim yardımcımız şüphesiz ki Allah (C.C)'dür. İslam adına konuşan her kim olursa olsun ağzından çıkacak cümleleri kelimeleri keza iyi seçmek zorundadır. 

Kimse Müslümanların dini duygularıyla oynamaya kalkmasın !
Kimse dinin üzerinden kendi çirkin fikirlerini empoze etmeye çalışmasın !
Herkes bilmedir ki bu dine zarar vermeye çalışan elbet kendisine zarar verir ! dedi


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.