Davutoğlu'nun AKİM töreni konuşması

Davutoğlu'nun AKİM töreni konuşması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKİM '2 Milyon Gülen Yüz' ödül töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde, AK Parti İletişim Merkezinin (AKİM) '2 Milyon Gülen Yüz Ödül Töreni'nde konuşuyor.

Burada, Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmeleri sırasında takındığı tavrı eleştiren Davutoğlu "Meclis içinde oluşacak her ihtimale Sayın Bahçeli hayır dedi" diye konuştu.
"HER İHTİMALE KARŞI ÇIKAN BAHÇELİ"

" Sayın Bahçeli'nin tutumuna gelince ...Bize millet ana muhalefet görevi verdi diyen Bahçeli'dir. Yeni fikirlere imkan vermeyen Bahçeli'dir. CHP ile görüşmelerde hedefe ulaşılamayınca Bahçeli ile görüşmede yaptığımız 4 teklife hayır diyeceğini söylemiştir. Müzakereye başlamadan 'Sayın Başbakan sizinle koalisyon kurmayız, azınlık hükümetine destek vermeyiz, erken seçime destek vermeyiz' Tüm formülleri hayır diyen Bahçeli'dir. Meclis içinde her ihtimale sayın Bahçeli hayır demiştir. Gelin birlikte hayırlı yola çıkalım dedik."
Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Büyük hareketler çığır açıcı özellikleriyle kendilerini gösterirler. Bizim gönlümüz halk için atar ve halk için çalışır. Ak Parti bir misyon hareketidir, bu davaya gelen gemilerini yakarak gelir.
TÜRKİYE'Yİ HÜKÜMETSİZ BIRAKMAYIZ DEDİK

27 Ağustos 2014'ten bu güne 1 yıl geçti. Bu kötümser ve problem bekleyen spekülasyonlara karşı Ak Parti'den tek bir fire olmadı. Türkiye'yi hükümetsiz bırakmayacağımızı ve yönetim boşluğuna izin vermeyeceğimizi söyledik.

Son günlerde yaşanan gelişmelere atıfta bulunmak istiyorum. 7 Haziran sonrası kritik süreçten geçiyoruz. Biz Türkiye'yi hükümetsiz bırakmayacağız dedik. Türkiye'de kaosun oluşmasına imkan vermedik.
BEDEL ÖDETTİK

7 Haziran seçimlerinden sonra kim saldırıları başlattı? Kim polislerimizi şehit etti? Kim Suruç'ta vatandaşlarımızı katletti? Biz bedel ödetmeye kararlıyız. Savaşı başlatan PKK'ya Kandil'de bedel ödettik. 32 vatandaşımızı katleden DHKP'ye Suriye'de bedel ödettik.

Yine dünya ekonomik krizden geçerken Türkiye'de krizin önlenmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık. Dün 4.5G ihalesinde 13 milyon hazinemize girdi.

Meclis içinde oluşacak her ihtimale Sayın Bahçeli hayır demiştir.

BAHÇELİ'NİN TUTUMU

Sayın Bahçeli'nin tutumuna gelince ...Bize millet ana muhalefet görevi verdi diyen Bahçeli'dir. Yeni fikirlere imkan vermeyen Bahçeli'dir. CHP ile görüşmelerde hedefe ulaşılamayınca Bahçeli ile görüşmede yaptığımız 4 teklife hayır diyeceğini söylemiştir. Müzakereye başlamadan 'Sayın Başbakan sizinle koalisyon kurmayız, azınlık hükümetine destek vermeyiz, erken seçime destek vermeyiz' Tüm formülleri hayır diyen Bahçeli'dir. Meclis içinde her ihtimale sayın Bahçeli hayır demiştir. Gelin birlikte hayırlı yola çıkalım dedik. Şerin tersi anlamında hayırlı yol dedik ama Bahçeli yanlış anladı herhalde ret anlamında hayır dedi. Şerin tersi anlamında hayırlı yol dedik ama Bahçeli yanlış anladı herhalde ret anlamında hayır dedi.

Sizin adınıza hiç birinize yanlış bir şeyi söylemem dedim. Şunlara şunlara hayır dediniz teyit ediyor musunuz dedim. Evet hayır diyorum teyit ediyorum dedi. Bu milletin hükümete ihtiyacı var. Bütün yollar kapanınca Cumhurbaşkanı tarafından tarafıma seçime gitmek için hükümet kurma görevi tevdi edildi. Tüm bunlara rağmen genel başkanlarla yinede görüşürüm dedim maalesef telefonlarımızı bile kapatırız dediler.

GÜNEŞ MOTEL'İ KİMİN YAPTIĞI BELLİ

Bize Güneş Motel yakıştırması yapanlar kusura bakmasınlar. Bize siyasi ahlak dersi verenler kendi geçmişlerine baksın. Özellikle de Güneş Motel benzetmesi yapanlara sesleniyorum, o Güneş Motel'i kimin yaptığı belli. Güneş Motel CHP zihniyetinin ürünüdür. Hiçbir zaman biz bu oyunların içinde olmadık.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.