Cumhurbaşkanı Erdoğan Yozgat'ta konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yozgat'ta konuştu

Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verilen şehit sayısının 300'ü geçtiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Teröristlerin yurtiçinde ve yurtdışında verdikleri kayıplar bunun en az 10 katı'' dedi.

 umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun'da toplu açılış töreninde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Teröristlerin yurtiçinde ve yurtdışında verdikleri kayıplar bunun en az 10 katı. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız'' dedi.

''SAMİMİ DEĞİLSİN, BU ÜMMETİ PARÇALADIN''

İsim vermeden Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştiren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
''Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor? Tutmaz, tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah'tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.