Çaykur Budama bedellerini de ödeyecek

Çaykur Budama bedellerini de ödeyecek

Çay işletmeleri genel müdürü İmdat Sütlüoğlu 2 sürgünde bugüne kadar 231 bin 221 ton yaş çay yaprağı aldıklarını söyledi.

Çay işletmeleri genel müdürü İmdat Sütlüğolu ikinci sürgün alımlarının devam ettiğini bayrama kadar 2 sürgünün tamamlanacağını söyledi.

 
 

Çay işletmeleri genel müdürü İmdat Sütlüoğlu ikinci sürgün döneminde 231 bin 221 ton yaş çay yaprağı aldıklarını söyleyerek” Bir ve ikinci sürgün dönemlerinde bugüne kadar toplam 470 bin ton yaş çay yaprağı aldık. İkinci sürgün ün birkaç gün içinde tamamlanacağını düşünüyorum. 3 sürgün ise Bayram sonrası başlar” dedi.

Sütlüoğlu birinci sürgünde 239 bin ton yaş çay yaprağı aldıklarını söyleyerek” 2 sürgünde 231 bin ton alım gerçekleşti, bayrama kadar 4 bin ton daha yaş çay yaprağı alacağımızı düşünüyorum. Fabrikalarımız faal olarak çalışmakta, alımlarımız sürüyor” dedi.

Temmuz ayı ürün bedellerinin ödenmesine devam edildiğini söyleyen Sütlüoğlu “ Bayram öncesi Temmuz ayı ürün bedellerinin tamamını ödemiş olacağız, ayrıca 70 Milyon Tl olan budama bedellerinin de bayrama kadar ödeneceğini düşünüyoruz. Budama bedelleri hazine tarafından yatırılıyor” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.