Çayelispor’a Destek Gecesi

Çayelispor’a Destek Gecesi

Geçen sezon gösterdiği başarılı performans ile amatör ligden bal ligine yükselen Çayelispor için destek gecesi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen geceye Çayeli kaymakamı Abdullah Ayaz,Çayeli belediye başkanı Rıza Çakır,Çayeli belediye başkan yardımcısı ve aynı zamanda Çayelispor kulüp başkanı Mustafa Baltacı,gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Ömer Kalkan amatör spor kulüp yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çayeli spor’un Hedefi’nin 3 lig ve daha yukarılar olduğunu kaydeden kulüp başkanı Mustafa Bbaltacı Çayelispor’un tesislerinin dengi kulüplerde bile olmadığını ifade ederek kendileri destek veren işadamlarına teşekkür etti.Baltacı ayrıca bu gibi gecelerle kulübe destek olunması gerektiğini ifade ederek amaçlarının sporu ve futbolu ilçede daha yaygın hale getirmek olduğunu söyledi

İlçe belediye başkanı Rıza Çakır’da geceye katılan konuklara teşekkür ederek  Çayelispor’a destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum dedi.

İlçe kaymakamı Abdullah Ayaz’ın Konuşması’nın ardından geceye katılan  Herem sahne alarak misafirlere doyumsuz bir Karadeniz gecesi yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.