Çay TV'ye Teşekkür Plaketi

Çay TV'ye Teşekkür Plaketi

Türkiye hentbol federasyonu genel sekreteri Mutlu Kadıoğlu geçen sezon süper lig ve klasman liglerdeki karşılaşmaları başarılı bir şekilde hentbol severler ile buluşturan çay televizyonuna ziyaret gerçekleştirerek yönetim kurulu başkanı İsmail Torlak ve genel yayın yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’a plaket takdim etti.

Federasyon başkanı Bilal Eyüpoğlu’nun selamlarını getirdiğini ifade eden Kadıoğlu yaptığınız yayınlarla bizlere güç kattınız bu birliktelik uzun yıllar devam etsin dedi.
Yönetim kurulu başkanımız İsmail torlak hentbol federasyonu başarılar dileyerek spora desteklerimiz her zaman sürecektir dedi.genel yayın yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’da hentbol sporuna her zaman destek olacaklarını dile getirdi.
Mutlu Kadıoğlu ve beraberindekiler ardından gençlik hizmetleri spor il müdürü Ömer Kalkan’ı makamında ziyaret ederek ildeki hentbol takımlarına verdiği destekten dolayı yine plaket takdim etti.
Yapılan konuşmalarda ise Rize’nin ciddi bir hentbol sporu potansiyeli olduğunu ifade edilerek bunun bütün paydaşları ile desteklenmeye devam edeceği kaydedildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.