CASPER EXCALIBUR’UN YENİ REKLAM FİLMİ YAYINDA

EXCALIBUR ÇAĞI BAŞLIYOR

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın gücüyle desteklenen Excalibur’un yeni reklam filmi yayınlandı. Güç ve performans deneyiminin, bir uzay mekiği kalkışı ile sembolize edildiği reklam filminde Excalibur’un performansı, “Durdurulamaz bir güce hazırsan, Excalibur çağını başlat!” çağrısı ile pekiştiriliyor.

Değişimlerin hız kesmeden gerçekleştiği oyun ve performans dünyasında, en son teknolojik donanımları kullanıcılarına sunan Türkiye’nin teknoloji markası Casper, performans odaklı ürünleriyle öne çıkan markası Excalibur için hazırladığı yeni reklam filmini yayınladı.

Başta oyun severler olmak üzere, güç ve performansta üst segment arayışında olan kullanıcılara seslenen reklam filmi, ürünün en ayırt edici özellikleri arasındaki RGB ışıklandırmalardan aldığı ilham ile canlı bir renk dünyasının kapılarını aralıyor.

Excalibur deneyiminin, bir uzay mekiği kalkışı ile sembolize edildiği filmde, markanın performans vaadi, “Durdurulamaz bir güce hazırsan, Excalibur çağını başlat!” çağrısı ile pekiştiriliyor. Gliese İstanbul imzası taşıyan reklam filminin yönetmen koltuğunda Murad Küçük oturuyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.