Çarşı'nın kurucularından Ergenç taburcu edildi

Çarşı'nın kurucularından Ergenç taburcu edildi

Taksim Gezi Parkı'nda çıkan kavgada yaralanan Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyesi Bülent Ergenç, taburcu edildi

Gezi Parkı'nda içki satan kişiyle tartıştıktan sonra çıkan kavgada bıçaklanarak yaralanan Ergenç'in, Fulya Acıbadem Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

AÇIKLAMA YAPILMAYACAK

Ergenç, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, basın mensuplarına, kendisini hastaneye getiren vatandaşlara ve Gezi Parkı'nda kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Ergenç, Çarşı grubu olarak basına açıklama yapmama yönünde karar aldıklarını, bu nedenle konuşmasını geniş tutmayacağını belirtti.

"SİVİL KİŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDIM"

Bir gazetecinin, "Olay nasıl oldu?" sorusu üzerine, Ergenç, bu konuda yorum yapmak istemediğini ifade ederek, "Farklı bir şey... Orada uyarılan kişiler tarafından bıçaklanmadım. Sivil bir kişi tarafından bıçaklandım. Bu sivil kişi, olayın olmadığı bir yerdeydi. O arkadaşımızla hiçbir sorun yoktu ama sivil kişi geldi bıçakladı. Tam kasık bölgeme, aort damarımın oraya geldi. Şu an fena değilim, dinlenmeye gidiyorum" diye konuştu.

"ORASI BİR MÜCADELE ALANI"

"Gezi Parkı'nda alkolün satışına karşı mısınız?" sorusu üzerine Ergenç, "Kesinlikle orada alkol satışlarının yasaklanması ve alkol alınmaması gerektiğini söylüyorum. Orası bir mücadele alanı. Mücadele alanında insanlar alkol almazlar" dedi.

Hastane çıkışında Bülent Ergenç'e, Çarşı grubu adına çiçek sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.