Çamlıhemşinde Yoğun Çalışma

Çamlıhemşinde Yoğun Çalışma

Rize ve ilçelerinde işsizligi önleme projesi adı altinda gerçeklestirilen ve 3000 kisinin is sahibi olduğu projede işe alınan yeni personel mesaisine başladı

Yıllık 6 ila 8 ay istihdam edilmesi planlanan projenin ilk çalışma ayağı Çamlıhemşin`de ki köy yolları.
 
EKİPLER HIZLI BAŞLADI
 
 
Çamlıhemşin Özel İdaresi ekipleri bu gün itibarı ile mesaiye başladı. Kış şartlarının önceki yıllara göre sert geçmesinden dolayı çok sayıda köy yolu zarar gördü. Çamlıhemşin özel idaresine bağlı ekipler köy yollarında yoğun çalışma başlattı.Köy yollarındaki su kanalları açılırken, kar yağışından zarar gören yol kenarındaki ağaçlar temizleniyor.

 
 
ÇAMLIHEMŞİN HAKETTİĞİ YERE GELECEK!
 

Çamlıhemşin`in hakettiği yere gelmesi için çaba sarfediyoruz diyen Çamlıhemşin Özel idare Müdürü Mustafa Uzun`` İlçemize bağlı köylerde 29 personel görev yapıyor. Öncelik olarak köy grup yollarında olmak üzere başlanan çalışmalarda 535 km olan beton ve stabilize yol ağının tamamının bakım onarımını bu yıl içerisinde yapmayı planlıyoruz.``dedi.
 
 
KÖY MÜHTARI BÜTÜN KÖYLER ADINA TEŞEKKÜR ETTİ.
 
 
Dikkaya Köy yolunun bakım onarımı için çalışma başlattıkları için Kaymakamlık ve İlçe özel idaresine teşekkür eden Köy muhtarı Kemal Kus ``Köyümüz`de ki yol, ağır geçen kış mevsiminden dolayı belirli bölgelerde hasar görürken yol kenarlarındaki su kanalları tamamen kapandı.Yeni alınan personelin başlatmış olduğu bu çalışma ile köyümüzün yolları temizleniryor.Köy yolları makine ile temizlenirken su kanalları açılamıyor veya yetersiz kalıyordu. El ile yapılan bu çalışma yollarımızın dayanıklılığını arttıracak.Ekipleri köyümüzde görevlendiren başta kaymakamımız Hasan Gündoğdu ,İl genel meclis üyelerimize ,Akparti ilçe teşkilatına ,Özel idare müdürümüz Mustafa Uzun ve Köylere hizmet götürme birliği müdürümüz Ertan Kantarcı`ya teşekkür ediyorum``dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.