Çamlihemşin ve Kalkandere'de okullar tatil

Çamlihemşin ve Kalkandere'de okullar tatil

Rize'de dün öğle saatlerinde başlayan ve yüksek kesimlerde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Çamlıhemşin'de okullar 2 gün Kalkandare'de ise 1 gün tatil edildi.

Rize'de dün öğle saatlerinde başlayan ve yüksek kesimlerde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle Çamlıhemşin’de ilk ve orta dereceli okullar 2 gün süreyle tatil edildi.
 
İlçe milli eğitim müdürü Engin Albardak yaptığı açıklamada ''İlçemizde dün başlayan aşırı kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeni ile öğrenci ulaşımında doğabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak İlçemize bağlı ilk ve orta dereceli Okullarda İlçe Hıfs-ı Sıhha kararı ile  (18/19 OCAK 2012)  2 gün süre ile eğitime ara verme kararı aldık.'' dedi.
 
 ÇAMLIHEMŞİN'DE 24 KÖY 10 MAHALLE YOLU KAPANDI
 
 Çamlıhemşin'de yer yer 40 santimetreye ulaşan kar kalınlığı nedeniyle  24 köy ile 10 mahalle yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandı.Kar yağışı aralıksız devam ediyor.
 
Çamlıhemşin İlçe Özel İdaresi ve Çamlıhemşin Belediye’sine ait iş makineleri kapalı köy ve mahalle yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Ayder’de ise kar kalınlığı yer yer 1 metreye ulaştı. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.