Çalışan ve çiftçi olan emekliye 5000 tl emekli ikramiyesi ne zaman yatacak ?

Çalışan ve çiftçi olan emekliye 5000 tl emekli ikramiyesi ne zaman yatacak ?

Son dakika bilgilerine göre, çalışan, çiftçi ve emeklilere yönelik 5000 TL ikramiye nezaman yatacak. çalışna emekliye 5000 tl ikramiye nezaman yatacağı araştırılıyor

Son dakika bilgilerine göre, çalışan, çiftçi ve emeklilere yönelik 5000 TL ikramiye, Meclis tarafından onaylanan torba yasa ile belirlenen tarih olanaraştırılıyor

Çalışanlar, çiftçiler ve emekliler, uzun süredir bekledikleri 5000 TL ikramiyelerine kavuşacakları için sevinçli bir bekleyiş içerisinde bulunuyor. Meclis tarafından onaylanan torba yasaya göre, 5000 TL ikramiyelerinin cuma günü hesaplara yatması bekleniyor.

Özellikle emekliler, uzun yıllar boyunca verdikleri emeğin karşılığını alacakları bu ikramiye ile maddi anlamda rahatlama sağlayacak. Çiftçiler ve çalışanlar da bu destekle ekonomik şartlarda bir nebze olsun rahatlama yaşayacak.

Hükümet tarafından alınan bu karar, vatandaşlar arasında olumlu bir atmosfer oluştururken, ekonomik anlamda canlılık sağlamayı hedefliyor. Cumhuriyet tarihinde bir ilk olan bu özel ikramiye, Cuma günü itibarıyla hesaplarda olacak ve vatandaşların kullanımına sunulacak.

SON DAKİKA 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından açıkladı.

ÇALIŞAN VE ÇİFTÇİ EMEKLİLERİNE 5000 TL İKRAMİYE 29 ARALIK 2023 CUMA GÜNÜ HESAPLARA YATACAK.

emekli.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.