Binali Yıldırım: Mosmor oldular

Binali Yıldırım: Mosmor oldular

Partisinin İl Danışma Meclisi toplantısında 35 projeyi eleştiren muhalefeti hedef alan Bakan Yıldırım, "35 proje tıkır tıkır devam ediyor. Siz de mosmor oldunuz" dedi

 Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İl teşkilatı tarafından düzenlenen '53. İl Danışma Meclisi Olağan Toplantısı'na katıldı. Kaya Termal Otel'de düzenlenen toplantıya Bakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Yaptığı konuşmada İzmir'de AK Parti'nin 13 yılda 35 milyarlık yatırım yaptığına dikkat çeken Yıldırım, İzmir'de 19 yıl bitirilemeyen çevre yolunu bitirdiklerini, Menemen'e kadar uzattıklarını ve yolun Çandarlı'ya kadar ilerleyeceğini kaydetti. 35 projeyi eleştiren muhalefeti hedef alan Bakan Yıldırım, "5 proje tıkır tıkır gidiyor. Siz de mosmor oldunuz. Biz suya yazı yazanlardan değiliz. Biz söz verdik mi sözümüzün arkasında dururuz" dedi. 

"ATATÜRKÇÜLERİ GÖRDÜK" 
Binali Yıldırım geçtiğimiz dönemlerde kendisine yönelik Atatürk posterini indirttiği iddialarını hatırlattı, "Torbalı'da bizi Atatürk testine tabi tutmaya çalıştılar. Şimdi içerisinde bulundukları durum yürekler acısı. Torbalı'da Atatürk posteri yerlerde. Bu işe isyan edenlerin kafasını koparıyorlar. İzmirli kardeşlerimizin yıllardır kayıtsız şartsız bayrağımız için, geleceğimiz için, bağımsız Türkiye için destek verdiği CHP'ye ne demeli. Her şey ortada bugün mecliste operasyon konuşulurken bakıyoruz terör takviyeli partiyle ana muhalefet partisi aynı telden çalışıyor. İzmirliler bu nu lütfen not edin. Sizin Atatürk'ün partisi diye yıllardır desteklediğiniz ana muhalefet partisinden bazı sözcüler teröristlere şehit diyebiliyor. Hendekleri kazanlara çukur kazan arkadaşlar diyebiliyor. İşte ana muhalefetin durumu ortada. Değerlerimize sahip çıkacağız. Hiç kimsenin bu ülkenin, bu milletin tekeline almasına asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu. 

STATLARA BELEDİYE FRENİ 
Kentin yılan hikayesine dönen stat konusuna da değinen Bakan Yıldırım, "Belediyeyi aşsak statlar hallolacak. Ama stat işi için 2012'de ihale yaptık. Geldik 2016'ya iyi kötü işler halloldu. Başladık diye seviniyorduk birden bire mahkemenin durdurma kararı geldi. Kim dava etmiş, İzmir Büyükşehir Belediyesi. Seçimlerden önce İzmir için her türlü fedakarlığı yapacağız. Belediyenin ne işi varsa işlerinde yardımcı olacağız. Belediye başkanının bazı talepleri oldu takip ediyoruz. Hizmette siyaset olmaz. Bizim siyaset anlayışımız vatandaşa hizmettir" dedi. "İzmir ile ilgili çok projemiz var" diyen Bakan Yıldırım, "İzmir İstanbul otoyolu 2 yıl önceye çekildi. Yolun yapımını 2 yıl kısalttık. 2017 İzmir'den hemşehrimiz İstanbul'a 2 saat 50 dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacak" diye konuştu. Bugün Narlıdere'deki otoyol gişelerinin kaldırılacağının müjdesini veren Yıldrıım, şöyle devam etti; "Yarından itibaren 11 km otoyol bedava. Harmandalı Çöplüğü'nü Büyükşehir ile birlikte kaldıracağız. ÇED talepleri var. Büyükşehir ile konuştuk, sonuçlandıracağız. İstemezükçülerin işi kolay değil." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.