Berat Camiinden Örnek Çalışma

Berat Camiinden Örnek Çalışma

Berat Cami'nin gözetiminde ilköğretim 4,5,6,7. sınıf erkek öğrencilerine yönelik hem okul dersleri hem de dini derslerine yardımcı olabilmek için bir program hazırlandı ve derslere başlandı.

Konuyla ilgili Berat Cami İmam Hatibi Halil Çelik şu bilgileri verdi;
 
“Yaşasın! Hem Dinimi Öğreniyorum Hem Dersime Çalışıyorum. Berat Cami’ini Çok Seviyorum” başlığıyla ilköğretim 4,5,6,7. sınıf erkek öğrencilerinden müracaat eden ilk 15 kişiyi alacağımızı Afiş ve broşürlerle ilan ettik.
 
7. sınıf hariç  diğer sınıf öğrencilerden alacağımız sayının çok üstünde müracaat oldu. Ders saatlerimizi namaza endeksli yaptığımızdan camimizde hafta içi özellikle akşam ve yatsı namazında, hafta sonu da öğle ve ikindi namazında camimiz çocuklarla şenleniyor.


 
Yapmış olduğumuz bu hizmeti çevremizdeki öğretmenlerimiz, imam hatip arkadaşlarımız, imam hatip ve  ilahiyat öğrencileri olmak üzere toplam 13 kişi hiçbir ücret almadan yürütmektedir. Aynı şekilde öğrencilerden de ücret alınmamaktadır.
 
Yoğun talep üzerine 15 öğrenci  sayısını 18 çıkarttık. Şu anda 4,5,6. sınıflarda 18, 7. sınıfta ise 14 kişi eğitim öğretime devam etmektedir. Verdiğimiz eğitimin kaliteli olması için bu sayının üzerine çıkmayacağız.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.