Bekaroğlu Aygün'ü Kınadı

Bekaroğlu Aygün'ü Kınadı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine Milli görüş kimliğini reddederek geçmişini inkar eden ve CHP'ye katılan Mehmet Bekaroğlu, CHP'nin rakı sofralarından siyaset yapan vekili Hüseyin Aygün'ün Efendimiz HZ Muhammed'e yönelik çirkin iftiralarını kınadığını açıkladı.

YENİAKİT.COM.TR / ÖZEL -Kemal Klıçdaroğlu'nun davetiyle CHP'ye katılan ve Milli Görüş kimliğiini reddederek 'bana sağcı diyenin alnını karışlarım' diyen Mehmet Bekaroğlu, CHP'nin rakı sofralarında siyaset yürüten vekil bozuntusu Hüseyin Aygün'ün Efendimiz HZ Muhammed''e yönelik çirkin iftiralarını Twitter'da yaptığı paylaşımla kınadığını ve bu sözlerin partiyi temsil etmediğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde de Bekaroğlu hakkında açıklama yapan Muharrem İnce, kendisinin partiyi temsil etmediğini söylemiş ve adeta dışlamıştı. Görüldüğü gibi herkesin birbirine salladığı bir ortamda CHP'nin zihniyetini halen çözemediği ortaya çıkan Mehmet Bekaroğlu'nun bu sözleri, 'Sen halen bu kirli zihniyetini çözemedin mi Bekaroğlu' yorumlarına sebep oldu.

www.yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.