Bakan Işıkhan'dan Emeklilere Müjde: Kurban Bayramı İkramiyesi ne zaman yatacak ?

Bakan Işıkhan'dan Emeklilere Müjde: Kurban Bayramı İkramiyesi ne zaman yatacak ?

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN; EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ BAYRAMDAN ÖNCE HESAPLARDA OLACAK DEDİ

Emekli bayram ikramiyeleri bayramdan önce hesaplarda olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Anadolu Yayıncılar Federasyonu'nun düzenlediği programda basın mensuplarıyla bir araya gelerek emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilerin ekonomik refahını artırmak amacıyla sürdürülen destekleme çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Bakan Işıkhan, Kurban Bayramı ikramiyelerinin de verileceği zamanlamayı duyurdu.

Bakan Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nu (SGK) sosyal yönü olan bir kurum haline dönüştürdüklerini belirterek, emeklilerin sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal refahını da gözeten bir yaklaşımla hareket ettiklerini vurguladı.

"Takvimlendirme çalışması devam ediyor"

Bayram ikramiyelerinin ödenmesi için takvimlendirme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Bakan Işıkhan, "Bu çerçevede emeklilerimizin ekonomik refahı, sosyal refahı, çalışma yaşamıyla ilgili kültürel miras ve kuşaklar arası aktarım ve bilimsel faaliyetler olmak üzere dört ana başlık altında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Öncelikle bayram ikramiyelerini 3 bine yükselttik, takvimlendirme çalışması devam ediyor, bayramdan önce vereceğiz. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yakın zamanda takvim açıklanacak," dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.