Bakan Günay'dan Ak Parti Rize'ye Ziyaret

Bakan Günay'dan Ak Parti Rize'ye Ziyaret

"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Baba ocağında olmak gerçekten büyük mutluluk" diyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Rize İl Başkanlığında buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, birtakım incelemeler yapmak için geldiği iki günlük Rize ziyaretinin birinci gününde yaklaşan AK Parti Rize Dördüncü Olağan İl Kongresi Öncesi, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Rize İl Başkanlığında bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın Kayınpederinin vefatı sebebi ile cenazeye katılmak üzere İstanbul'a giden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar toplantıya katılamazken Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı AK Parti Rize İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.


Ziyarete AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı. Günay'a AK Parti Rize Kadın Kolları Başkanlığınca Rize'ye has ev yemekleri ikram edilirken ziyaretlerinden ötürü çeşitli hediyeler takdim edildi.

Görevi devraldıklarından bu yana özverili ve azimli çalışmalarından dolayı AK Parti Rize İl Başkanlığı Yönetim Kurulunu tebrik eden Günay, "Hepimizin bildiği gibi yaklaşan bir il kongremiz var. Rize'de gerçekleşen il ve ilçe kongrelerinin ne kadar samimi ve dostane hava içerisinde geçtiğini, elde edilen neticeler sonucunda görevine devam eden yada görevi yeni alan arkadaşlarımızın ne denli titizlikle çalıştıklarını biliyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Baba ocağında olmak gerçekten büyük mutluluk. Sizler ile bir araya geldiğim içinde ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.


Gerçekleşen kısa süreli ziyaretin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve beraberindeki heyet çeşitli incelemelerde bulunmak üzere AK Parti Rize İl Başkanlığından ayrıldı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.