Bakan Bayraktar sözlerine açıklık getirdi

Bakan Bayraktar sözlerine açıklık getirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Rize'de, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yaptığı konuşmada, "Oy verenlerle vermeyenler bir değil" sözlerine açıklık getirdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Rize'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti il teşkilatını ziyareti sonrasında, dün Zonguldak Ereğli'de yaptığı açıklama ile ilgili soruları yanıtladı.

Zonguldak'ta yaptığı konuşmada seçimlerin bittiğini, 780 bin kilometrekareyi ve 75 milyon insanı bir tutacaklarını ve bundan sonra siyaset yapmayacaklarını belirttiğini ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:

Açıklamasının yanlış yorumlandığını düşünen Bayraktar, "Dedim ki: seçimler bitti. Biz 780 bin kilometre kare de 75 milyon insanı bir tutacağız bundan sonra. Artık siyaset yapmayacağız. Tabiki oy verenle vermeyenin farkı var. Niye;  oy vermeyenlere yaklaşarak onlarında oyunu almak için özel bir gayret göstereceğiz. Orada ki konuşmamın tamamı dinlenirse söylenen şudur. Biz bu günden sonra kimseye ayrım yapmayacağız. Herkes bizim kardeşimizdir. Ama bize oy vermeyen neden oy vermedi. Eksiğimiz nedir ona bakacağız. Aldığımız yüzde 50 oyu daha da arttıracağız." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.