Avrupa Kalite Ödülü Çaykur'un

Avrupa Kalite Ödülü Çaykur'un

ÇAYKUR verdiği hizmet kalitesi ile Londra'da gerçekleşen 2011 Avrupa Kalite Zirvesi'nde ödüle layık görüldü.

2011 Avrupa Kalite Zirvesi Londra'da gerçekleşen görkemli törenle sektörün öncü firmalarını bir araya getirdi.

ÇAYKUR verdiği hizmet kalitesi ile ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Tüketici Akademisi (Consumer Academy) tarafından düzenlenen zirveye, TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu, KKTC Turizm ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, TÜSİAD yetkilileri, devlet ve özel sektör temsilcisi ile akademisyenler katıldı. Zirve de ayrıca sürdürülebilir kalite ve insan, Avrupa Vizyonu ve Türkiye ile markalar için geleceğin habercisi AR-GE' nin önemi konuları tartışıldı. Tüketici Akademisi(Consumer Academy) düzenlediği zirveler ile devlet ve özel sektör yetkililerin görüşlerine danışarak işbirliğinin arttırılmasını ve ihtiyaçların giderilmesini amaçlıyor.

Tüketici Akademisi (Consumer Academy) tarafından Hilton Metropole Hotel'de gerçekleşen zirvede Türkiye'nin önde gelen sanayici ve işadamları devlet ve özel sektör temsilcileri bir araya geldi.

Verdiği hizmet kalitesi ile ödüle layık görülen firmalardan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 'Avrupa Kalite toplantısı önemli bir toplantı çünkü sektörler açısından kalite son derece önemli, sektörlerin geleceği, sektörlerin büyümesi ve sürekli faaliyette bulunması sürekli kar etmeleri ve pazar paylarının büyümeleri kalitelerine bağlıdır. Bunun önemi son derece büyük. Bu açıdan çok önemli bir toplantı olarak görüyorum. Biz Çaykur olarak kaliteye çok önem veriyoruz. Çaykur bir devlet kuruluşudur, Türkiye'deki çay sektörü ağırlığını Çaykur temsil etmektedir. Türkiye'deki pazar payının yüzde elli beşi bizim elimizdedir. Ayrıca dünyanın en büyük çay üreten ve satan pazarlayan kuruluşuyuz, biz kaliteye son derece önem veriyoruz. Kalite tabii ki tarlada başlıyor, üreticinin kaliteli çay yaprağı vermesi çok önemli, alırken buna çok dikkat ediyoruz ve bunu fabrikamızda prosedürlere uygun olarak hijyenik şartlar içerisinde en üst kalite de üretip yine paketlemeye de en üst kalitede ürünlerimizi koyduktan sonra tüketicilerimize en üst standartlarda ürünlerimizi sunuyoruz. Çaykur'un çok yoğun rekabet şartlarına rağmen güçlü bir şekilde ayakta kalması ve pazar payının en büyüğü olmaya devam etmesi kaliteden ödün vermemesine bağlıdır. Biz buna çok çok önem veriyoruz. Firmamızın geleceğinin vatandaş nezdindeki Çaykur imajının Çaykur'un çaylarının kaliteli olduğuna bağlı olduğunu biliyoruz" ifadelerine yer verdi.


Consumer Academy Başkanı Fahri Ustaoğlu da yaptığı konuşmada, "Bugün 4. Avrupa Kalite Zirvesini gerçekleştiriyoruz. Kalite insan hayatını kolaylaştıran her şeydir. İnsan ilişkilerini çevreyle maddelerle olan ilişkilerini kolaylaştıran kavramdır. İyi algılanma unsurudur. Uluslararası Avrupa kalite zirvesi Türk mallarına duyulan o imajı alt imajı yıkmak amacıyla yapılan bir çalışmadır. Bugün Türk markalarının alman ve ingiliz markalarından hiç bir farkı yoktur. Ürün ve standartlar Avrupa standartlarını aşmış ve hatta örnek olabilecek bir konuma ulaşmıştır. 4. Avrupa kalite Zirvesi de bu anlamda Türkiye'nin imalat ve hizmet sektöründe geldiği noktayı anlatmak için yaptığımız bir çalışmadır. Türk işadamlarının deneyimlerini Avrupalı meslektaşları ile paylaşmasıdır. Bu arada siyaset dünyasının basın dünyasının isimleri burada kendi deneyimlerini paylaşmak için buradalar" ifadelerine yer verdi.

Ödül töreninde, Sibel Tüzün, Betül Demir, Eylem ve Doğa Üstündağ dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.