Avcılar'da üst geçit çöktü

Avcılar'da üst geçit çöktü

İstanbul Avcılar'da E5 üzerinde bir kamyonun çarptığı üst geçit çöktü, köprünün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Avcılar'da E-5 üzerinde bulunan İGS üst geçidi çöktü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişininde yaralı olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Çökme, bir glikoz tankerinin damperinin aniden açılmasıyla üst geçidin ayaklarına çarpmasıyla gerçekleşti. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, yaptığı açıklamasında; çöken köprünün altında kalan otomobilin içindeki 2 kişi hayatını kaybettiğini söylemişti. İstanbul Emniyet Müdürü ise yaptığı açıklamasında 1 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralı olduğunu söyledi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.
 
E-5 TRAFİĞE KAPATILDI
Avcılar'da çöken üst geçit nedeniyle, E-5 Avcılar güzergahı çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Metrobüs seferleri durduruldu.
 
İETT'DEN AÇIKLAMA
Kaza ile ilgili açıklama yapan İETT yolun açılmasından sonra seferlere devam edileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı; "Üst geçidin çökmesi sonucu Söğütlüçeşme- Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü- Avcılar arasındaki seferler ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildi. Yolun açılmasının ardından seferler olağan şekilde devam edecek. Kaza sonucu metrobüs araçlarında herhangi bir hasar, metrobüs yolcularında da bir yaralanma meydana gelmedi"









 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.