Aslankaya`dan Özelleştirme Tepkisi

Aslankaya`dan Özelleştirme Tepkisi

CHP İl Başkanı Mehmet Aslankaya Özelleştirme idaresinin Çaykur`un da özelleşeceğini söylemesi Başbakan`a hakarettir dedi.

Çaykur un da özelleşecek kitler arasında 3 sırada yer aldığının açıklanmasına CHP İl başkanından tepki geldi.

Özelleştirme idaresi tarafından Çaykur un da özelleşecek Kitler arasında 3 sırada yer aldığının açıklanması ile CHP İl Başkanı Mehmet Aslankaya tepkisini gösterdi. Aslankaya açıklamasında “ Özelleştirme idaresi başkan yardımcısı yaptığı açıklamada Çaykur un da özelleşeceğini alt yapısının hazırlandığını en geç 3 yıl içinde özelleşmenin gerçekleşeceğini söylemesi Başbakan a hakarettir, Sayın Başbakan seçimlerde bunun cevabını verdiğini sanıyorum. Çaykur un kesinlikle kendi dönemlerinde özelleşmeyeceğini söyledi. Burada birileri üreticiyi yanıltıyor” dedi.

Çaykur un özelleşmesi durumunda Rize’nin sonunun geleceğini söyleyen Aslankaya “1 milyon a yakın insan çay dan ekmeğini kazanmakta, Sayın Başbakan Çaykur özelleşmeyecek demişti. Her halde Özelleştirme idaresi başkan yardımcısının dili sürttü veya biz öyle anlamış olalım. Çaykur u özelleştirmek demek, Rizeliyi buradan göç ettirmek demektir, Başbakan in ve Rize milletvekilleri ile Sayın Hayatı Yazıcı nin bu konuda açıklamalarını bekliyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.