Artvin'e Bir İyi Bir de Kötü Haber

Artvin'e Bir İyi Bir de Kötü Haber

Artvin’e Bir Müjde, Bir de Kötü Haber Geldi.

İyi Haber, Arhavi Adliyesi Yeniden Açılıyor. Kötü Haber İse Ardanuç Adliyesi İle İlgili Bir Gelişme Yaşanmazken Adliyenin Kapalılığı Sürüyor.

Hâkimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, Yurt geneli kapatılan 148 adliyenin 44 tanesinin yeniden açılmasına karar verildiği belirtildi.

CHP ARTVİN MİLLETVEKİLİ AV.UĞUR BAYRAKTUTAN KAPATILAN ADLİYELERİN SESİ OLDU
Bilindiği üzere Özellikle Artvin’de Kapatılan 2 Ayrı adliye ile ilgili gerek TBMM’de gerekse de medya’da büyük bir mücadele gösterisi sergileyen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Adalet Bakanına 1 Soru önergesi,  TBMM Genel Kurulunda 3 Konuşma, 1 TBMM Basın Toplantısı, Ulusal Kanallarda 10 Canlı Yayın Programları, yazılı, görsel ve internet basınında sayısız beyanatlar ve haberler vererek kapatılan adliyelerin 44 tanesi faaliyetlerine devam etmesini sağladı.

Konuyla ilgili Lazhaber. com’a açıklamalarda bulunan Uğur Bayraktutan, “Bu kararın Arhavi için hayırlı olmasını diliyorum. Aynı sevindirici haberin malesef Ardanuç için verilmemiş olması tamamen bir hayal kırıklığıdır. İnancımız doğrultusunda mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.