Ardeşen GSK Olarak İlk 4 Hedefimiz Sürüyor!

Ardeşen GSK Olarak İlk 4 Hedefimiz Sürüyor!

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Antalya-Muratpaşa karşısında alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada ilk 4 hedeflerinin devam ettiğini belirterek, maçta görev alan Antalya bölgesi hakemlerinin taraflı tutumunu eleştirdi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Çok büyük umutla gittiğimiz Antalya Muratpaşa deplasmanın da istediğimiz sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ardeşen GSK olarak karşılaşmanın ilk yarısında Rize’nin savaşçı ruhunu sahaya yansıtarak 13-12 galip ayrıldık. Ancak, karşılaşmanın ikinci yarısında yaşadığımız talihsizlikler yüzünden skoru koruyamadık ve karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Rakibimiz de hem geçen yılın şampiyonu hem de Avrupa’da ikinciliği bulunan ve kolay olmayan bir ekibe sahip bir takım. O yüzden bu güçlü takımın karşısında ilk yarı galip ayrılmak bile çok önemli bir şey. Muratpaşa karşısında gösterdiğimiz direnç bizim ilk 4 hedefimize olan inancımızı ve umutlarımızı daha da arttırdı. Şimdi bu karşılaşmadan aldığımız sonucu ve eksikliklerimizi hem yönetim olarak hem de teknik ekip olarak en iyi şekilde analiz edip tedbirimizi alacağız. Ardeşen GSK olarak hafta sonu kendi evimiz ve seyircimiz önünde ağırlayacağımız Ankara Çankaya Ankaraspor karşılaşmasından puanlarla ayrılmanın çabası içerisinde olacağız.” Dedi.

Hakemler bölgecilik Yapmıştır!
Karşılaşmanın ilk yarısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve maçın da iyi yönetildiğini ifade eden Oğuz, “İkinci yarıda hakemler tarafından alınan yersiz kararlar sonucu bütün dengeler değişti. Böylesine önemli olan ve Antalya takımına karşı oynanan bir karşılaşma için Antalya bölgesi hakemlerinin görevlendirilmesi son derece yanlış bir karar. Maçta üstünlüğümüzü koruyabilecek bir oyun sergilememize rağmen hakemlerin kendi bölge takımları lehine taraflı tutumu sayesinde maçın kaderi değişti ve sonuç bu noktaya geldi. Bundan sonraki karşılaşmalarda hakemlerin kendi bölgelerinde görevlendirilmemesine özen gösterilmelidir.” Dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.