Ardeşen, Atatürk Caddesine Kazma

Ardeşen, Atatürk Caddesine Kazma

Ardeşen Belediyesi Tarafından Başlanan `;Avrupa Şehri Ardeşen” Projesi Kapsamında Atatürk Caddesine İlk Kazma Vurularak Kaldırımlar Sökülmeye Başladı.

Çalışmalara Şehir Merkezinde Başlayan Ardeşen Belediyesi, Öğretmen Evinden Fırtına Köprüsüne Kadar Olan Bölgede Kaldırımları Komple Sökerek Yeni Kaldırımlar İnşa Edecek.

Çalışmalar Kapsamında Atatürk Caddesinde Havadan Geçen Elektrik Telleri Toprak Altına Alınacak.

İlk Etapta Cadde Kaldırımlarını Sil Baştan Yenileyecek Olan Ardeşen Belediyesi, Özellikle Cadde Merkezlerinde Bulunan Sıvasız Binaların Sıvanması İçin Çalışma Yürütecek.

Ardeşen Belediyesi Kaldırım Çalışmaları Sırasında Şehir İçin ve İlçenin doğu ve Batı Yakasında Mini Oto Park Yerleri Yaparak Trafik Sorununa da Önemli Ölçüde Çözüm Üretmeyi Hedefliyor.

Vatandaş Parkomat ve Alternatif Yol İstiyor!
Belediye Çalışmaları İle İlgili Olarak Lazhaber’e Açıklamalarda Bulunan Vatandaşlar, Çalışmaları Son Derece Olumlu Bulurken Kaldırımların ve Mini Oto Park’ların Tamamlanmasının Ardından Uygun Görülmesi Halinde İlçede Parkomat Sistemine Geçilmesini İstiyor.

Vatandaşlar Mevcut Atatürk Caddesinin Artık İlçe Trafiğini Kaldırmadığını, Bu Yüzden İlçeye Atatürk Caddesi Modelinde Yeni Bir Cadde Kazandırılmasını İstiyor.

Yeni Caddenin, İlçe Terminali Bölgesinden Başlayarak, Mevcut Salı Pazar’ına Köprü İle Bağlanarak İlçe’nin Batı Çıkışına Kadar İlerlemesini İsteyen Vatandaşlar, Fatih Mahallesi ve Deniz Mahallesine Bağlantıların Yapılacağı Yeni Bir Cadde Açılması Konusunda Belediye’ye Çağrıda Bulundu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.