ANADOLU MEDYASINA TÜRKSAT MÜJDESİ

AYD Girişimleri ile TÜRKSAT, Uplink ücretlerini %50 oranında indirme kararı aldı.

Anadolu yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ’a teşekkür ziyaretinde bulundu.


Burhan, AYD olarak Anadolu Medyasının taleplerini,  yaşadıkları sıkıntıları yetkili kurum ve kuruluşlara iletmeye devam ettiklerini belirtti. Yaptıkları girişimler neticesinde TÜRKSAT’tan UP Link ücretleri konusunda karınca kararınca da olsa olumlu bir sonuç aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Sinan Burhan, %50 oranındaki indirim Yerel kanallar adına sevindirici bir karardır. Ulaştırma Bakanlığımıza TÜRKSAT’a ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz dedi. 


Başkan Burhan, bu süreçte Anadolu medyasına önemli ölçüde katkı sunacak bu kararın alınmasında desteklerini esirgemeyen Ak Parti tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a teşekkürlerini iletti. 


Hamza Dağ yaptığı açıklamada, “Anadolu Medyası bu ülkenin değerleri ile yol almıştır, olayları yerli ve milli noktada değerlendirmiştir. Bu ülkenin hassasiyetleri konusunda Anadolu Medyası “fondaş” medya olmamıştır, bu önemlidir. AYD olarak daha önce bu talebinizi bizlere iletmiştiniz. Bizler de bu konuda Ulaştırma Bakanlığı ile RTÜK’le TÜRKSAT’la görüşmelerimizi yürüttük.  Bu indirim bizleri de mutlu etti. Bu süreçte destekleri noktasında Cumhurbaşkanımıza da müteşekkir olduğumuzu ifade etmek isterim.  Anadolu Medyasına hayırlı olsun. Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.