Anadolu Medyası İçin Bir İlk

Anadolu Medyası İçin Bir İlk

Başbakan Davutoğlu’nun Ürdün Gezisine Anadolu Medyası da Katılıyor.

 Anadolu Yayıncılar Derneği Anadolu Medyasına güç katmaya devam ediyor. Özellikle son 1 yıl içinde yaptığı başarılı çalışmalarla Anadolu Medyasının geleceğe umutla bakmasını sağlayan Anadolu Yayıncılar Derneği’ne Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan büyük bir destek geldi.

Anadolu Medyasına büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Başbakan Davutoğlu, Anadolu Medyasının Cumhuriyet tarihinde bir ilki yaşamasını sağladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugüne kadar Ulusal Gazete ve Televizyon temsilcilerini kapsayan yurtiçi ve yurtdışı gezilerine bu kez Anadolu Medyası temsilcilerinin katılmasını sağladı. 26 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Ürdün ziyaretine Çay TV Genel Yayın Yönetmeni ve Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Sekreteri Hasan Yavuz Bakır da davet edildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan: Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu gerçek bir Anadolu sevdalısı olduğunu gösterdi. Bugüne kadar onlarca hükümet geldi geçti. Hiçbirisi Anadolu medyasını yurt dışına seyahatlere götürmedi. Bu bir ilktir. O nedenle Anadolu medyası adına Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Beye şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu konuda desteğini esirgemeyen ve bu hayırlı hizmete öncülük eden Osman Sert Bey'e teşekkür ediyorum.' diye konuştu. Burhan ayrıca bu seyahatlere Anadolu kanallarının sırasıyla katılacağını ve bütün Anadolu Medyasının Başbakan Ahmet Davutoğlu'na eşlik edeceğini belirtti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ürdün gezisine katılacak olan Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır yapığı açıklamada sayın Başbakanımız her fırsatta Anadolu Basına büyük destek vermiş ve güç katmıştır, bu uygulama sektörün geleceğe umutla bakmasına da katkı sağlayacaktır dedi.  Bakır açıklamasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun basın Başmüşaviri Osman Sert’e de teşekkür ederek sayın Sert Anadolu Medyası için bir şanstır dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.