Anadolu Medya Ödülleri jürisi belli oldu

Anadolu Medya Ödülleri jürisi belli oldu

Çaytv'ninde Kurucuları arasında olduğu Bir çok Anadolu medyasının üye olduğu Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri töreni için hazırlıklar başladı.

Bu yıl 7.düzenlenecek olan ödül töreni için jüri belirlendi. Meslekte kendisini ispat etmiş ve saygın gazetecilerden oluşan jüride şu isimler yer alıyor.
1-    Yavuz Donat- Sabah Gazetesi Yazarı
2-    Nermin Yurteri- NTV Genel Müdürü

3-    Ersin Düzen- Spor Spikeri
4-    Zafer Şahin- Kanal D Ankara Temsilcisi
5-    Gezegen Mehmet- Mehmet Akbay- Kral Fm Genel Yayın Yönetmeni
6-    Nurettin Bay- Kontv  Yöneticisi- İletişim Uzmanı
Anadolu Medyasının güçlenmesi ve farkındalığının artması için yapılan törenlerde yerel gazete, yerel radyo ve yerel televizyonlara ödül verilecek.
YENİ SESLER
Yerel medyada başarılı olmuş ancak kendisine ulusal medyada yer bulamamış isimlerde ödüllendirilecek. Yeni Sesler başlığı altında verilecek ödüllerin amacı yeni yetenekleri çıkartıp ulusal marka haline getirmek .  Sonbaharda yapılması planlanan ödül törenine Cumhurbaşkanı  Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor.
BAŞVURULAR BAŞLADI
Anadolu Yayıncılar Derneği merkezinden yapılan açıklamayla başvurular başladı. Dernek merkezinden yapılan açıklamaya göre bu yarışmaya tüm yerel radyolar, gazeteler ve televizyonlar katılabilir


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.