Albayrak: Gerekirse çimleri süpürürüm

Albayrak: Gerekirse çimleri süpürürüm

Galatasaray'ın sempatik isimlerinden Abdurrahim Albayrak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın son antrenmanı hem taraftara hem de basına açıldı.

"ARTIK ŞAMPİYON OLDUK"

Antrenman öncesi Ntvspor'a açıklamalarda bulunan Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, "Taraftarımızla son idmanımızı yapıyoruz. Artık şampiyon olduk. Bu şampiyonluğu dünyadaki tüm taraftarlarımızla kutlamak istiyoruz. Buraya idmanı izlmeye gelen taraftara teşekkür ediyoruz. Dışarıda da bir bu kadar taraftarımız bulunuyor. Yerimiz olmadığı için onları alamadık. Özür diliyoruz." dedi.

"ÇOK ZOR MAÇLAR OYNADIK"

Sezonu değerlendiren Albayrak "Bu sezon zor dönemlerden geçtik. Hem hava koşulları hem de zemin nedeniyle çok zorlandık. Çok zor maçlar da oynadık ama hepsinin üstesinden geldik. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık. Ligde de şampiyon olduk. Bundan daha büyük bir başarı daha güzel bir şey olamaz." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN FUTBOLCULARIMIZDAN MEMNUNUZ"

Felipe Melo'nun takımda kalıp kalmayacağı sorulan Galatasaraylı yönetici, "Biz bütün futbolcularımızdan memnunuz. Bu sene bütün arkadaşlarımızla yola devam etmek istiyoruz. Trabzonspor maçından sonra hepsi ile oturup sözleşme uzatmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

"GEREKİRSE ÇAY GETİRİRİM"

Önümüzdeki sezon takımda olmayacağı yönündeki iddialara da değinen Albayrak şu ifadelere yer verdi: "Herhangi bir problemimiz yok. Başkanla oturup konuşuyoruz. Ben yönetimde olmasam da çimleri süpürürüm. Gerekirse buradaki misafirlere çay getiririm."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.