Ak Parti Rize Türkiye 1.'si

Ak Parti Rize Türkiye 1.'si

Ak Parti Rize İl Teşkilatı Türkiye genelinde birinci olarak birincilik ödülünü Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Başbakan Erdoğan'dan aldı

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, aylık İlçe Başkanları toplantısında Rizeli Basın Mensupları İle bir araya geldi. AK Parti Rize İl Başkanlığı toplantı salonunda aylık İlçe Başkanları toplantısına Rizeli basın mensuplarının davet edilmesi ile  gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında konuşan  AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar "Sayın Başbakanımızın elinden birincilik ödülünü aldık" dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz ayda gerçekleşen İl Başkanları toplantısında Sayın Başbakanımızın elinden Rize il teşkilatları olarak aldığımız bir ödül var. Türkiye genelinde AK Parti bünyesince yapılan üye yapma sıralamasında Rize İl Teşkilatı olarak kurulduğumuz günden buyana listelerin hep birinci sırasında olmayı başardık. Bu durum şuan ki yönetimimizden öncede böyleydi. Bizim zamanımızda böyle ve bizlerden sonra da böyle olacaktır" şeklinde konuştu.


Rize'de 232117 seçmen bulunduğunu ve bu seçmen sayısının 75590 adetini partimize üye yapmış bulunmaktayız diyen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar" Son Milletvekili seçiminde 135000 oy aldık ve bu rakamın %56'sı şuanda Partimize üyedir. Bu durum geçmişe dönüp baktığımızda tüm siyasi kuruluşları kapsayan alışılmamış bir durumdur. Bu bir başarıdır. Bizlere oy veren seçmenin %56'sının üye olduğu bir Parti olduğumuz için bu başarı ödülüne bizzat Sayın Başbakanımızın elinden Ankara'da layık görüldük" ifadelerini kullandı.


Konuşmasına devam eden ve sadece üye yapmak adına birinci olmadıklarını ifade eden Ayar" Bizler teşkilat olarak sadece bu parametrelerde birinci değiliz. Rize İl Teşkilatı olarak ülke genelinde öz verili çalışmalarımızın doğurduğu bu başarılar, Genel Merkezimiz tarafından diğer bütün alanlarda da takdire şayandır. Bu başarıların elde edilmesinde Partimizin kurulduğu günden bu yana görev alan başta kurucu İl Başkanımız ve şimdiki Milletvekilimiz Hasan Karal, bir sonraki İl Başkanımız Yılmaz Katmer beye, kuruluşundan bu yana Partimizin her kademesinde görev yapmış Gençlik Kolu, Kadın Kolu, Ana Kademe, tüm Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, Köy ve Mahalle Başkanlarıma ve yönetimlerine, Sandık Kurulu üyelerine, şu anda görevde bulunan İl Yönetim Kurulu üyelerime, İlçe Başkanlarıma ve yönetimlerine, Belediye Başkanlarıma, Meclis üyelerime, tüm üyelerime ve tüm Rize halkına şükranlarımı sunuyorum teşekkürlerimi iletiyorum. Birinci olmak zor ama birincilikte kalmak daha zor. Biz kurulduğumu günden beri hep birinci olduk. Bu birinciliği muhafaza ettik ve bundan sonraki başarılarımız için Parti gözetmeksizin herkesi davet etmek istiyorum. Gelin bir olalım ve Başbakanımıza tüm zamanların rekor başarısını sunalım" dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.