AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Rize İl Başkanlığı Tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu törende HAS Parti İl ve İlçe teşkilatlarından yönetici statüsünde  yaklaşık 300 kişi AK Parti’ye katıldı. Rozet takma işleminin gerçekleştirildiği törende Rize Milletvekilleri ve Belediye Başkanı da yer aldı. Törene ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal,  Nusret Bayraktar, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar,İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı.
AK PARTİ NİN REFERANSI MİLLETTİR
Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar yaptı. AK Parti’nin referansının millet olduğunu söyleyen Ayar, AK Parti taşıdığı misyonu büyük ve köklü tarihinden aldığını söyledi.

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLECEK
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz demek için buradayız diyerek, Rize’de yapımı devam eden ve yapılması düşünülen Güney Çevre yolu, Salarha Tüneli ve İSPAK tarafından plan aşamasında olan Rize nin  Trafik sorununa çözüm ile ilgili bilgiler verdi.
BU ADRES HEPİMİZİN ADRESİDİR
Törende konuşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise, Toplantının öncelikle ülkemize ve Rize mize hayırlı olmasını diledi. Karal,”Belediye Başkanımızın söylediği gibi Güney Çevre yoluna dikkat çekerek Projenın en az Ovit Tüneli kadar önemli olduğunu söyledi. Rize Türkiyede’ki yatırmların 232 de birini alması lazımken Rize deki bırakın yatırmların değeri yol ve kamulaştırma işlemlerinin maliyeti bir katrilyonu geçiyor. Yani Türkiyenin toplam yatırım miktarının 30 da biri Rize deki yatırımlara değil o yatırımları gerçekleştirmek için kamulaştırma bedellerine gidiyor”diye konuştu.Karal, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza sesleniyorum ; çok önemli bir adrese geldiniz ! Bu Adres bu ülkede hepimizin adresidir bu ülkeyi yüzyıllar sonrasına taşıyacak olan bir adresin adıdır AK Parti nin adıdır“ dedi.

HAVAALANI OLMAZSA OLMAZ
AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise salonda coşkulu bir konuşma yaptı.Partililer tarafından sık sık alkışlanan Bayraktar, konuşmasında, “Rize Artvin arasında yapılması düşünülen ve Rize nin artık olmazsa olmaz larından Havaalanı çalışmalarının süratle tamamlanıp yapılması gerektiğini söyledi.



ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞE UMUTLA BAKSIN
Törende son konuşmacı olarak kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise,HAS Partiden AK Partiye katılan arkadaşlarına hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 Kurtulmuş,“Eski Türkiye birçok suikastın yapıldığı ve üstünün örtüldüğü bir Türkiye idi. İşte biz yeni Türkiye yi inşa etmek derken bütün bunlardan kurtulmak istiyoruz. Bütün bunlardan kurtulmak isterken de asla bir rövanş almanın derdinde değiliz. İstiyoruz ki bu ülkenin çocukları geleceğe bakacaklarsa umut ile baksınlar” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından HAS Partiden AK Parti ye katılan partililere Numan Kurtulmuş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl başkanı Hikmet Ayar tarafından rozetleri takıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.