Adli Tıp'tan Turgut Özal'la ilgili açıklama

Adli Tıp'tan Turgut Özal'la ilgili açıklama

Adli Tıp Kurumu Başkanı: Turgut Özal'la ilgili henüz tamamlanmış bir rapor yok..

Bugün Gazetesi, Adli Tıp Kurumu'nun Turgut Özal'ın otopsisini tamamladığını ve Özal'ın zehirlendiği sonucuna ulaştığını iddia etmişti.

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili cenazesine yapılan otopside zehirlenerek öldürüldüğü yönündeki iddialarla ilgili tamamlanmış herhangi bir rapor olmadığını söyledi.

İddialar sonrası bir açıklama yapan Adli Tıp Kurumu Başkanı ise 'Henüz tamamlanmış bir rapor yok. Çalışmalar devam ediyor' açıklamasında bulundu.

GAZETEDE İDDİA EDİLNE MADDEYİ BİZ BULMADIK

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Adli Tıp Kurumu Başkanı'ndan kafaları karıştıran açıklamalar geldi. İnce, 'Elimizde bulgular var ve bu bulguların sonucu şudur dediğimiz bir şey yok. Yan çalışmalar yapıyoruz. Aralık ayında rapor savcılığa gönderilir. Biz bugün Gazetesi'nde yer alan maddeyi biz bulmadık. Bu haber nasıl çıktı bir fikrim yok. Bu çalışmanın başından itibaren çok hassas bir şekilde yürütüyoruz. Toplumun Adli Tıp Kurumu'nun disiplinli bir şekilde çalıştığını bilmelerini bu tür haberlere itibar edilmemesini istiyoruz.' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.